Heikki

Sopiiko että tulen hakemaan buffetti kamat huomisen pelin jälkeen koska lauantaina on meidän vuoro. Kukakohan meillä on la. aisaparina?

Tommi

Kyllä sopii

Juho

Lähden huoltajaksi huomiseen peliin. Ajan Kerttulan kautta noin 16:45 ja mukaan mahtuu mun ja Tommyn lisäks 2 pienikokoista pelaajaa, koska isompi auto on hallituksella.

(poistettu pelaaja)

Heips!
Vatusteita tilanneet muistakaa hoitaa maksut pois alta. Tuon Stadiumin tilaukset maanantaina treeneihin.
Päivi

(poistettu pelaaja)

Moikka!

Stadiumin tilaukset tulevat ensi viikolla. Nyt voisi maksaa joukkueen tilille tilausmaksut
( FI15 8212 0710 151744 ).

Max 26,70€, Nico 59,40€, Maximus 59,40€, Leevi 49,40€,
Mikael 44,35€, Joona 69,40€ ja Lenni 105,50€

(poistettu pelaaja)

Kiitos, maksettu:)

(poistettu pelaaja)

otto lähtee paimioon huomenna treeneihin. mahd. Niclas, Joona ja Lenni mukaan. Ilmoittakaa tänne, otan kyytiin lähtö n.klo 17. Paihalla peli sunnuntaina kaapoa vastaan 12.30 ja osallistuvat pelaajat harjoituksiin.

Jos jollakulla ei ole halukkuutta lähteä alueliigapeleihin, ilmoittakaa ajoissa sillä Laaksonen valmistaa joukkuetta parhaillaan. Kesken kauden voi olla sitten hankalampi homma enää mahtua mukaan, eli se kerta viikossa pitää käydä paimiossa + pelejä edeltävissä harjoituksissa. Kyydit järjestyy aina. Treeniaikataulut näkee paihan c-poikien sivulta, erillinen fysio vetää aina venyttelyt ennen ja jälkeen harjoituksen.Mia tietää ja on sopinut että kyseessä olevat pojat käyvät ainakin sen kerta per viikko.

Varustepaketti tulee maksamaan jotakin, muut kulut tulee sitten paihan joukkueen bussimatkoista peleihin, ja näillänäkymin myös maarianhaminan reissu saattaa olla odotettavissa. Jokatapauksessa puhutaan melko pienistä summista, bussit voi sen 10-15e per pelaaja olla, varmoja summia ei ole tiedossa vielä. Kuitenkin kun on yj-joukkue, emme maksa kuin juoksevista kuluista, emme paihan kausimaksuja. Tämä taas tarkoittaa, että on mahdollisuus päästä nyt tosi pienellä hinnalla koviin peleihin mukaan. Viime kausi oli mielestäni erittäin onnistunut. Valmennus on mukavaa porukkaa eikä katso yhtään "kotiinpäin" kun pelit alkaa. Joukkueena toimitaan.

Ne ketkä lähtevät huomenna mukaan, ilmoitus puhekuplaan nimenhuutoon, haen pojat kyytiin ja ilmoitan kellonajan vielä tänään. Eli koskee nyt nikkeä, joonaa ja Lenniä.

(poistettu pelaaja)

korjaan lähtöaikaa n.16.30 niin varmasti ehditään.

Niclas

Selvä Otto